Mit Livs Kogebog (arkiv)

BOUNTYKUGLER

LUKSUS BOUNTY KUGLER MIT LIVS KOGEBOG
Så er der lidt til den søde tand igen. Nemme og lækre kokoskugler á la Bounty, der er ret så svære at holde fingrene fra. 
Jeg så Annemad i New York for et par uger siden og der lavede hun bl.a. nogle hjemmelavede Bountystænger. Jeg synes måske nok at stænger bliver lidt store i det og at små kokoskugler giver en mere passende mundfuld og så er de en del nemmere at arbejde med. Men nemme at lave er de og smagen er helt i top… lidt som en luksusudgave af Bounty : )
BOUNTYKUGLER

1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 gr.)
200-250 gr. kokosmel
200 gr. chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)
Rør kondenseret mælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid. 
Tag kokosmassen ud af køleskabet og form små kugler.  Sæt evt. på køl igen.
Smelt chokoladen over vandbad og dyp kuglerne i chokoladen. 
Sæt atter på køl i 1-2 timer inden servering. 
Kuglerne holder sig bedst på køl.
LUKSUS BOUNTY KUGLER MIT LIVS KOGEBOG
LUKSUS BOUNTY KUGLER MIT LIVS KOGEBOG
LUKSUS BOUNTY KUGLER MIT LIVS KOGEBOG

Nyhedsbrev

Du vil måske også kunne lide

12 kommentarer

  • Svar
    DET VILDE HVIDLØG
    september 2, 2012 at 11:52 am

    Hold nu.. Det ser da fantastisk OG nemt ud!
    Det skal prøves ved den næste givne lejlighed 🙂

  • Svar
    Linda MitLivsKogebog
    september 2, 2012 at 2:33 pm

    Tak tak ; )
    De har også været voldsomt populære herhjemme og ja super nemme at lave, så de kan bestemt anbefales : )
    Vil helt sikkert prøve dem af igen… næste gang tror jeg, det skal prøves med lys chokolade, så de bliver endnu mere Bounty-agtige ; )

  • Svar
    DET VILDE HVIDLØG
    september 2, 2012 at 7:58 pm

    Det lyder som en god idé. Kan forestille mig, at den mørke chokolade til gengæld giver et dejligt syrligt kick – jeg køber både mørk og lys chokolade ind så 😉

  • Svar
    Linda MitLivsKogebog
    september 3, 2012 at 2:39 pm

    Ja det har du faktisk ret i : )… Du må meget gerne melde tilbage hvordan den lyse eller kombien fungerer… så skal jeg måske prøve det af næste gang ; )

    Mange hilsner
    Linda

  • Svar
    Linn
    september 6, 2012 at 7:57 pm

    Hvor ser de gode ud! Jeg har tænkt SÅ længe jeg skal prøve at lave egen bounty….

  • Svar
    Linda MitLivsKogebog
    september 6, 2012 at 8:22 pm

    Tak Linn.. Jeg har faktisk lige lavet en ny portion i dag, denne gang med 50/50 lys og mørk chokolade og den sidder lige øjet (efter min smag)… Men ja, de er jo fantastisk dejligt nemme at lave, det eneste svære er ventetiden mens de er på køl, haha ; )

  • Svar
    Anonym
    november 20, 2012 at 2:34 pm

    Kan kun sige de er super gode, lavede dem i går aftes, godt nok som stænger, synes dog der skulle have været mere chokolade, havde problemer med at få det til at række til overtrækket, men de smagte nu godt alligevel, jeg ristede også noget kokos som jeg vendte dem i 😉

  • Svar
    Linda MitLivsKogebog
    november 23, 2012 at 8:41 pm

    Ekstra chokolade går man vist aldrig fejl af ; )

  • Svar
    Anonym
    januar 16, 2013 at 11:58 pm

    kæmpe succes – nemme og lækre!

  • Svar
    Anonym
    december 1, 2013 at 8:53 pm

    tror I det vil smage godt at koge den kondenseret mælk op først? for at give en god karamelsmag. eller vil det slet ikke passe med resten.?

  • Svar
    hh
    december 12, 2013 at 6:52 pm

    Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  • Svar
    hh
    december 12, 2013 at 6:52 pm

    Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  • - Kommentér -