Denne cremede dippenade her er intet mindre end genial. Den har så meget smag og lækkerhed. Den er helt vegansk, men stadig utroligt cremet. Brug den på tapasbordet, til pasta, til salat, i sandwich eller spis den bare direkte fra glasset. I kid you not, den er for lækker og det mest geniale er, at den tager mindre end 2 minutter at lave.
Kom alle ingredienser i en høj beholder, blend med en stavblender og spis løs 😉 Så enkelt, men så utroligt lækkert. Hældes den over på et lukket glas, kan den opbevares på køl i minimum en uge. Skal blot omrøres inden servering. *Jeg har afprøvet artiskokker fra lidt forskellige producenter, men synes det bedste resultat opnås med Okkergokker-artiskokker, som kan købes i Coop. Nogle af de andre typer trevler, hvilket gør konsistensen på cremen lidt ærgerlig. Derudover bruger jeg de små glas grillede peberfrugter fra Svansø (190 gr. inkl. olie).PEBERFRUGT / ARTISKOK CREME
Print opskrift
Ingredienser
Instruktioner
Note
Ingen kommentarer