Dippen eller cremen her er intet mindre end genial. Den har så meget smag og lækkerhed. Brug den på tapasbordet, til pasta, til salat, i sandwich eller spis den bare direkte fra glasset. I kid you not, den er for lækker og det mest geniale er, at den tager mindre end 2 minutter at lave.
PEBERFRUGT / ARTISKOK CREME
1 lille glas grillede peberfrugter* (inkl. olie & krydderier)
1 dåse artiskokhjerter (svarer til 5 stk)
2 fed presset hvidløg
1/2 tsk chiliflager
Havsalt
Kom alle ingredienser i en høj beholder, blend med en stavblender og spis løs 😉 Så enkelt, men så utroligt lækkert. Hældes den over på et lukket glas, kan den opbevares på køl i 3-4 dage. Omrøres inden servering.
*Jeg bruger de små glas fra Svansø (190 gr. inkl. olie)
Foto: Linda Hyldal // mitlivskogebog.com
7 kommentarer
Cathrine Koefoed
september 17, 2014 at 11:37 amMUMS, hvor ser det lækkert ud! 🙂 Kh Cathrine // http://www.cathrineyoga.dk
Linda
september 17, 2014 at 11:44 amDen er virkelig både lækker og genial. Jeg er helt afhængig af den for tiden og bruger den i alt 😉 Grillet peberfrugt kan købes på glas, hvor de ligger i en olielage (som skal blendes med). Jeg har købt de små glas fra Svansø i denne uge til 15,- pr glas, ellers fås de også ofte som spotvarer i bl.a. Rema, Netto og Fakta fra andre mærker. God fornøjelse.
Linda
september 17, 2014 at 11:45 amHov glemte lige at skrive at jeg købte peberfrugterne i Kvickly ;))
Linda
september 17, 2014 at 11:45 amTak det er virkelig også lækkert. Bruger den vitterligt til alt lige for tiden og den gør lykke hver gang 🙂
Maria Vanløseblues
september 17, 2014 at 5:37 pmUhm hvilken genostreg Linda! Den skal så meget prøves! Mums!
Linda
september 17, 2014 at 5:45 pmDet er virkelig kræs Maria. Skønt når det er den slags der kommer ud af at lege og eksperimentere i køkkenet 😉 Lad mig endelig høre, hvad du synes. God aften til dig 🙂 Kh Linda
Linda
september 18, 2014 at 7:49 amDet er købebrød, så der kan jeg ikke hjælpe med opskrift desværre, men du kan købe det i Kvickly bageren 😉