Mit Livs Kogebog (arkiv)

GIVE AWAY – VIND BOGEN JUICE & CO + EN TUR I BIFFEN

“Jeg er en af dem, der er hysterisk bange for kure. Slankekure, kulhydratfrie kure, juicekure, sundhedskure. Alt det giver mig myrekryb og får mig til at æde flødeboller”…. Sådan indleder Louisa Lorang sin nyeste bog “Juice & co”. Og allerede der, da jeg havde læst disse linjer, var jeg solgt. For hvis der er noget, jeg ikke kan, så er det at følge en bestemt kur eller “madreligion” for den sags skyld.
Jeg har ganske enkelt ikke disciplinen og er nok bare i bund og grund stor tilhænger af, at bruge min sunde fornuft, spise balanceret, prøve så meget nyt som muligt og nå ja, så har jeg jo en sød tand der forkæles indimellem alt imens livet nydes. Og så er jeg jo godt nok vegetar og man kan vel diskutere, om det så ikke også er en “madreligion”… for mig er det bare et personligt valg / fravalg og jeg vil ikke udelukke, at jeg engang i fremtiden igen kommer til at spise kød, hvis lysten skulle opstå. Den har dog ikke været der de sidste 20 år, så jeg tvivler. Min krop trives og jeg sørger for at være dækket ind med diverse proteiner, mineraler og vitaminer gennem kosten.

Nå men, tilbage til Louisa Lorangs juicebog “Juice & co”, som jeg var så heldig at modtage et par eksemplarer af, da den udkom for et par måneder siden. Jeg har nu haft lejlighed til at læse bogen og afprøve et par af opskrifterne. Som sagt, så var jeg allerede solgt da jeg læste indledningen, for den lovede, at dette ikke var en sundhedsbog med løftede pegefingre og ej heller et hurtigt fix i form af en juicekur. Det sidste indeholder den godt nok også en guide til, men når man bladrer gennem bogen, får man desuden masser af kreativ inspiration i øjenhøjde. Bogen er ikke alene smukt illustreret, men giver også et godt overblik over, hvordan man kommer i gang med at lave sine egne juicer og en masse inspiration til andre plantebaserede drikke som quinoamælk, diverse nøddemælke og så er der såmænd også opskrifter på lækre og sunde is i bogen.

Alt i alt en flot bog spækket med gode opskrifter, der kan bruges, som de er, eller hjælpe ens egen fantasi lidt på vej, så man kan lege videre med opskrifterne selv. Bogen giver desuden en god oversigt over benefits og næringsindhold ved de mange anvendte råvarer.

Sådan deltager du: 

Hvis du vil have fingrene i bogen og få masser af ny inspiration til hjemmelavet juice og andre sunde drikkevarer, så skal du blot følge bloggen på bloglovin, samt lægge en kommentar med din yndlingsdrik nedenfor, så deltager du i lodtrækningen om bogen. Husk kontaktinfo, så jeg kan få fat i dig, hvis du trækkes som vinder.

*Som en ekstra bonus kan du også vinde to billetter til filmen Hundredefodsrejsen. Læs mere om filmen her. Jeg skal selv ind og se filmen i næste uge og glæder mig til at se, hvad der sker når indiske krydderier møder det franske landkøkken i det romatiske drama med Helen Mirren i hovedrollen.

Jeg trækker en vinder mandag den 22. september. Held & lykke!
                                                                             

*Konkurrencen er slut. Tak for de mange gode bud på lækre drikke 🙂 Vinderen er fundet via random.org og blev Camilla Nielsen. Tillykke! 🙂

GIVE AWAY - VIND BOGEN JUICE & CO + EN TUR I BIFFEN

Nyhedsbrev

Du vil måske også kunne lide

37 kommentarer

 • Svar
  Gitte Hansen
  september 18, 2014 at 6:57 am

  Den kunne jeg da godt tænke mig at få fingre i. Tæller god rødvin som yndlingsdrik? Nej det må nok blive en god grøn smoothie.

  gitteh_79@gmail.com

 • Svar
  Anonym
  september 18, 2014 at 8:07 am

  uhh. jeg har lige anskaffet mig en juicer så en bog som denne til at give inspiration, ville slet ikke være så dårlig at have hjemme i køkkenet.
  og så skulle det være ananas/gulerod juice – sur og sødme på sammentid mums.

  rar_garrido@hotmail.com

 • Svar
  Malenes madunivers
  september 18, 2014 at 8:17 am

  Om egen smothie med hyldeblomst, jordbær og banan 🙂

 • Svar
  Katrine Gunnersen
  september 18, 2014 at 8:42 am

  Jeg ELSKER appelsinsaft med gulerod og et ordentlig snit ingefær <3

  trinsling@gmail.com

 • Svar
  Maiken B.
  september 18, 2014 at 8:48 am

  Mmmh, stærk, sort kaffe er en favorit! Især tyrkisk kaffe med en smule kardemomme!
  I juice-verdenen elsker jeg appelsin/gulerod-kombien, og rødbede/gulerod/æble/ingefær, hvis det skal være mere mættende 🙂

 • Svar
  Maria
  september 18, 2014 at 8:56 am

  Yndlingsdrik er pepsi max hvis man må vælge det 😉
  – ellers gulerodsjuice

  Mariakbt@gmail.com

 • Svar
  Anonym
  september 18, 2014 at 9:15 am

  Jøsses en skøn og lækker sag – passer lige til vores lille familie. Min bedste juice er af æble, gulerod og ingefær – vender altid tilbage til den. Også en super juice, hvis man føler sig lidt sløj i løbet af vinteren! 🙂

  lottechristiansen1@gmail.com

 • Svar
  Anonym
  september 18, 2014 at 10:08 am

  kold hjemmelavet hyldeblomstsaft med isterninger en varm sommerdag!

  klara.kjaer@hotmail.com

 • Svar
  Anonym
  september 18, 2014 at 10:51 am

  Jeg er rigtig glad for juice lavet med en appelsin, gulerod, æble og liiidt citron – frisk, sund og så har den simplethen den fineste farve!

  karoline.iversen@hotmail.com

 • Svar
  Julie
  september 18, 2014 at 11:12 am

  Min yndlingsdrik er noget så simpelt som hyldeblomstsaft (:

  http://juliemonberg.blogspot.dk
  juliemonberg@gmail.com

 • Svar
  Trine :)
  september 18, 2014 at 12:21 pm

  Kaffe, coca cola zero eller kakao:o Kan nok godt sige at det ikke liige er det sundeste laget;p ellers er jeg dog også meget glad for en lidt syrlig, hjemmelaget hyldeblomstsaft!
  trinesoppskrifter@gmail.com

 • Svar
  frk. sveske
  september 18, 2014 at 1:23 pm

  Min yndlingsdrik er Yogi Tea eller egekilde med brus og smag. Begge er super afveksling til vand. Jeg ville dog meget gerne hive mit grøntindtag i vejret med Juice & Co.
  KH
  – frk. sveske
  mizz_sunsweet(at)msn(dot)com

 • Svar
  Ida
  september 18, 2014 at 2:04 pm

  Jeg elsker at eksperimentere og noget af det bedre er med en masse grønsager – de ser bare ofte ikke så indbydende ud 🙁

 • Svar
  Jennifer Jolak
  september 18, 2014 at 2:23 pm

  Jeg har anskaffet mig en frugtpresser, og en juice jeg er blevet helt vild med, er rødbede juice med gulerod, æble og ingefær. Den kan varieres på så mange forskellige måder, og den er både sund og mættende. En dejlig forfriskende drik – ingefæren sætter lige prikken over i'et 😉
  jen_jol@hotmail.com

 • Svar
  Camilla Arenkild
  september 18, 2014 at 2:43 pm

  Lige nu er min yndlingsdrik grøn te med citrus, mums! 🙂
  arenkild@hotmail.com

 • Svar
  Anna
  september 18, 2014 at 4:17 pm

  Jeg elsker, elsker, elsker varm, hjemmelavet hyldeblomstsaft! eller friskpresset juice af æble, gulerødder og ingefær 😉
  – Anna
  anna-mad.dk

 • Svar
  Anonym
  september 18, 2014 at 7:58 pm

  Jeg er stor fan af friskpresset appelsin/citron/grapefrugt juice… Hvis det er sommer og dejlig varmt, så kommer jeg juicen i blenderen med masser af is 🙂 Virkelig nemt og lækkert 🙂
  sandy-23@live.com

 • Svar
  Maria Seidelin
  september 19, 2014 at 5:39 am

  Elsker friskpresset appelsin/hindbær/ingefær <3

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

 • Svar
  Lærke D
  september 19, 2014 at 6:56 am

  Appelsin og gulerods juice – nums! 🙂

  Lærke Dalby
  laerke@ninu.dk

 • Svar
  C. Hansen
  september 19, 2014 at 9:41 am

  Appelsinjuice plain and simple 🙂

  cc_hanson@hotmail.com

 • Svar
  Anonym
  september 19, 2014 at 9:48 am

  Iskaffe!!!

  Gitte Seloy
  gitte.seloy@hotmail.com

 • Svar
  Camilla Nielsen
  september 19, 2014 at 12:41 pm

  Hjemmelavet iste!

  camniel80(a)hotmail.com

 • Svar
  SelineTemiz
  september 19, 2014 at 1:22 pm

  Kan rigtig godt lide æble/gullerodsjuice

  selinedam@hotmail.com

 • Svar
  Frederikke S
  september 19, 2014 at 1:47 pm

  Vi har for blot en uge siden fået en juicer, så det kunne da være vildt skønt!
  Elsker iskaffe eller en iskold smoothie 😉

  frederikke@hlaug.dk

 • Svar
  Astrid
  september 20, 2014 at 1:17 am

  Hyldebærsaft bliver jeg aldrig træt af
  Astrid – ravnmann@gmail.com

 • Svar
  Pernille Tørnqvist Hansen
  september 20, 2014 at 5:58 am

  Dejlig konkurrence. Jeg elsker at nyde en forfriskende drik med ingefær, mums

 • Svar
  Monica
  september 20, 2014 at 6:51 am

  Min absolut yndlingsdrik er letmælk. Jeg har været vild med det siden jeg var barn 😉 Men der er også mange andre som jordbærsaft, solbærsaft osv.

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

 • Svar
  Anonym
  september 20, 2014 at 9:16 am

  Er afhængig af vaniljekaffe!

  koldfoer12@hotmail.com

 • Svar
  Emilie Bertil
  september 20, 2014 at 10:18 am

  Min ynglings drik er green tea, love it! Også er det jo ovenikøbet sundt! Dog bliver det altså også lidt kedeligt i længden, så en "Juice & Co" ville da være virkelig være super at have. 🙂

  emiliebertil@live.dk

 • Svar
  Anonym
  september 20, 2014 at 11:39 am

  Min ynglingsdrik er helt sikkert grøn te eller alm kaffe! Jeg elsker dog også alle former for smoothies! 🙂

  martinykirstine@live.dk

 • Svar
  Dyreglad-pige
  september 20, 2014 at 7:42 pm

  Jeg kan rigtig godt lide cola, men jeg kan også godt lide en dejlig kold danskvand med citrus smag(:

  Heidi W. N.
  minsodeskat@yahoo.dk

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

 • Svar
  Cathrine Koefoed
  september 21, 2014 at 9:05 am

  MUMS, hvor ser det lækkert ud. Tak for inspiration 🙂 Og god weekend!
  Kh Cathrine fra http://www.cathrineyoga.dk

 • Svar
  Anne-Marie
  september 21, 2014 at 11:24 am

  Det må vist blive en god kop kaffe;-)

 • Svar
  Anonym
  september 21, 2014 at 11:46 am

  Min ynglingsdrik er helt bestem min friskpresset grapejuice hver morgen – med den bliver det altid en god dag!

  lauramaimadsen@gmail.com

 • Svar
  Line Sejer Kjellerup Thomsen
  september 21, 2014 at 2:47 pm

  Iskaffe, mmmmmmmmm…

 • Svar
  Daniella Lind
  september 22, 2014 at 1:18 pm

  Mon jeg lige kan nå at være med… Hjemmelavet Iste er altså bare godt 🙂

  daniellalind@live.dk

 • Svar
  Katrine Lund
  september 23, 2014 at 7:18 pm

  Jeg har altid været en sucker for jordbær smoothie… hihi

  Knus Katrine Lund
  katrine.isabella@live.dk

 • - Kommentér -