Drikke/ Morgenmad/ Vegansk

Den bedste greenie // Avokado, spinat, lime, ingefær mm.

Verdens bedste greenie

Min yndlingsgreenie over alle er denne milde, lækre, grønne sag. Det er den bedste greenie, du kan lave, hvis du spørger mig. Den smager intet mindre en fantastisk og så er den sund.

Du kan selvfølgelig vælge at skrue ekstra meget op for vitaminerne, ved at tilføje endnu mere grønt. Det kunne f.eks. være grønkål, broccoli, lidt blomkål eller lign. Men som base, og blot som en sund og lækker grøn smoothie, så er denne opskrift helt perfekt i min optik. Og er man ikke helt hardcore ud i at blende sine grøntsager endnu, så er denne opskrift altså et godt sted at starte, for at få en mild introduktion til greenies.

Lidt på slump…

Personligt synes jeg, det er lidt bøvlet at holde sig til eksakte mål i opskrifter på, særligt når man laver juice eller smoothies, Ja, jeg er nok lidt en “på-slump-pige”. Så opskriften skal du også blot tage mest som inspiration og så ellers bare skrue op og ned for det du bedst selv kan lide, men målestoksforholdene er nogenlunde som nedenfor.

Er du helt pjattet med mynte, lime eller avokado, så justerer du jo bare derefter. Mange har et lidt stramt forhold til ingefær. Smagen af ingefær er dog meget mild i smoothien her. Faktisk synes jeg slet ikke, man smager den, men den giver alligevel et lille pift, som jeg ikke vil undvære. Avocadoen giver en lækker rund og cremet smag og konsistens.

Jeg starter gerne mine morgener ud med sådan en greenie her. Laver den i min smoothieblender og tager den med på job. Så 3-4 dage om ugen udgør den altså min morgenmad og holder mig godt mæt frem til frokost.

Verdens bedste greenie

Print opskrift
Antal: 1-2 pers. Tidsforbrug: 5 min.

Ingredienser

  • ½ avocado (uden sten og skræl)
  • 2 håndfulde skyllet økospinat
  • Saft fra ¼ lime
  • 1 knold frisk ingefær eller en god skvæt ingefærshot
  • Ca. 1 – 1 ½ dl. God øko æblemost
  • 4 isterninger
  • Ca. 10-12 blade frisk mynte

Instruktioner

1

Blend hele molevitten og enjoy!

Nyhedsbrev

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

- Kommentér -