Vegetarisk smørrepålæg til en rugbrødsklapsammen eller bare som et lækkert alternativ til den traditionelle hummus. Denne hummus er velegnet til begge dele. Brug den i en sandwich, i burgeren, som dip eller på rugbrød med en masse af de friske solmodne tomater der er lige nu ovenpå.
Uanset hvad, så er smagen intens og utrolig lækker… der er sådan lidt Italien-møder-mellemøsten over den 🙂 Jeg ville faktisk have lavet denmed koriander, men de var løbet tør i butikken, så det blev i stedet til basilikum… og mums for det 🙂 Basisopskriften er mere eller mindre den, jeg normalt bruger til hummus tilsat soltørrede tomater & basilikum.
12 – 14 soltørrede tomater (i krydderolie… jeg brugte dem i pose fra Delicata)
1 par gode håndfulde basilikum
Skyl kikærterne og læg dem i blød i en skål vand i minimum 12 timer. De svulmer noget op, så de skal være dækket med rigeligt vand.
Ingen kommentarer