Mit Livs Kogebog (arkiv)

KANELBAGTE BLOMMER


Kanelbagte blommer er så nemme at lave, men oplagte lige nu, hvis du har blommer i haven eller støder på et godt tilbud ved grønthandleren. Opskriften på de lækre blommer her er vel mere en fremgangsmåde end en egentlig opskrift, men jeg ridser alligevel lige op nedenfor, hvad jeg bruger… sådan i ca. mål.

KANELBAGTE BLOMMER

10 store blommer 
1 dl ahornsirup
1 1/2 spsk kanel
1 vaniljestang

Tænd ovnen på 180 grader.

Skyl blommerne, fjern stenene og skær dem i mindre stykker.

Drys med kanel og bland med vaniljen. Læg gerne den tomme stang ved.

Overhæld med ahornsirup (kan erstattes med rørsukker).

Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter. Lad blommerne køle lidt af og servér dem med mascarpone.

Har du lidt blommer i overskud så hæld dem på glas. De kan holde sig et par dage på køl og smager himmelsk sammen med skyr, A38 eller lign.

Nyhedsbrev

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

- Kommentér -